Ontdek Windows 8
Ontdek Windows 8
03-7-2012 15:00 | Door Matt Farrington-Smith, T.Heijmans

Windows 8: prijs van upgrade vastgesteld op €29,99

Gebruikers van Windows XP, Windows Vista of Windows 7 zullen hun besturingssysteem voor een speciale prijs kunnen upgraden.


Microsoft biedt Windows 8 aan voor slecht 39,99 dollar. Afbeelding MSN


Microsoft bevestigde dat Windows-gebruikers later in het jaar hun systeem zullen kunnen upgraden naar Windows 8 Pro voor € 29,99.


Een koopje

Als je PC op Windows XP, Windows Vista of Windows 7 loopt, kom je in aanmerking voor een upgrade naar Windows 8 Pro die te downloaden is voor slechts € 29,99. Deze aanbieding zal over de hele wereld in 131 markten beschikbaar zijn in de Microsoft Store.

Bij het bezoeken van Windows.com kunnen gebruikers een upgrade naar Windows 8 Pro kopen met behulp van de Windows 8 Upgrade Assistant.

Wanneer Windows 8 eenmaal gedownload is, kunnen gebruikers vervolgens hun eigen opstartbare USB creëren of een .ISO-bestand aanmaken dat op een DVD kan gebrand worden. Deze kunnen dan gebruikt worden om het besturingssysteem te upgraden of gewoon als backup.

Gedurende de promotie zal er ook een DVD-versie beschikbaar zijn voor € 59,99. Deze aanbieding voor het Windows 8 installatiepakket zal lopen tot en met 31 januari 2013.

Prijzen voor systeembouwers

Als je niet upgrade vanaf een vorige Windows-versie, omdat je zelf een PC aan het samenstellen bent, of omdat je Windows 8 wilt installeren op een virtuele machine of op een aparte partitie, dan kan je Windows 8 of Windows 8 Pro System Builder kopen en installeren.

Krijg nu gratis het Windows Media Center

Na de upgrade naar Windows 8, krijg je Windows Media Center er gratis bij via de functie "Onderdelen toevoegen" in Windows.

functionaliteiten

Twitter voor W8
Twitter voor Windows 8

Het gebruik van sociale netwerken is een populaire bezigheid op tablets. De komst van de officiële Twitter-app kunnen we dan ook zeker toejuichen.

alles over windows 8

VT Wonen-app voor Windows 8
Koninklijk nieuws in een app

Windows 8 is te gebruiken met apps. Elke week bespreken we de nieuwste apps uit de store. Deze week: Royaltynieuws, OneNote, VT Wonen, en POP3 e-mail.

links en downloads